Yogitea kruidenthee

Yogitea zijn verschillende soorten Ayurvedische kruidentheeën. Deze kruidentheeën bevatten een melange van verschillende soorten specerijen en kruiden. Wanneer je de thee drinkt waan je je in India en proef je de holistische traditie die de harmonie in het lichaam, de geest en de ziel benadrukt. In de geur en smaak van de thee komen de zes smaken van voedsel naar voren; zoet, zuur, zout, bitter, scherp en wrang. Deze smaken benadrukken de emotionele, fysieke en mentale niveaus in onszelf. 

De kruidenthee Yogitea bestaat uit kruiden en specerijen die in biologische omgevingen worden geteeld. Naast de beste ingrediënten wil yogitea daarom de natuurlijke hulpbronnen beschermen. Zo staan zij achter hun principe dat ze zich inzetten voor de gezondheid van de mensen en het maken van hoogwaardige natuurlijke producten. 

 

Klik hier voor meer...

Ayurvedische kruiden

Natuurlijk eten, Ayurvedisch eten, levert een bijdrage aan het zuiveren van ons lichaam. Kruiden hebben verschillende functies. Ze kunnen een kalmerende functie hebben, een rustgevende functie, een opwekkende functie of een stimulerende functie. Daarnaast kunnen kruiden een medicinale werking hebben. Ze zorgen bijvoorbeeld voor onze huid en haren, voor onze hart- en bloedvaten, voor een goede spijsvertering. Daarnaast kunnen ze ontstekingsremmend zijn, kunnen ze energiek en  kunnen ze kalmerend zijn. De Ayurvedische kruiden kennen geen bijwerkingen. 

 

             

Klik hier voor meer...

 

Biologische versnaperingen

Naast thee en kruiden, bestaan er ook Ayurvedische versnaperingen. Denk hierbij aan noten en chocolade. De versnaperingen zorgen voor de gezondheid van het lichaam, de geest en de ziel. Gezonde voeding zorgt voor ons welzijn. Net als kruiden kan eten ook een medicinale functie hebben en daarnaast zorgt het ook voor energie en stimulering. 

 

Chocolade tablet Ayurveda

Klik hier voor meer...

Biologische basisproducten

De basisproducten zijn gemaakt van biologische ingrediënten.

 

  

Klik hier voor meer...

Beste van biologisch

Deze biologische producten zijn gemaakt van biologische ingrediënten.

 

 

Klik hier voor meer...Menu